Tilbud om gratis relations-samtaler med vores studerende 

 

På Systemisk Institut for Familieterapi tilbyder vi samtaleforløb til familier, par eller andre relationer. 

Samtalerne tilbydes af vores 4. årsstuderende, der læser sidste del af deres psykoterapeutuddannelse. Alle vores studerende har stor faglighed og flere års erfaring i arbejdet med mennesker. 

Samtalerne tilbydes over hele landet i vores studerendes nærområde. 

Samtalerne foregår som oftest i terapeutens eget terapilokale eller i et lokale på terapeutens arbejdsplads eller privat hos terapeuten.

Terapeuten skal have mulighed for at optage samtalerne på video og med lyd, da optagelserne skal anvendes til eksamensbrug på psykoterapeutuddannelsen. Optagelserne ses alene af instituttets uddannelsesleder og censor. Alle er underlagt tavshedspligt ift. til optagelserne. Terapeuten forpligter sig til at opbevare optagelserne forsvarligt og sikkert jf. Persondataloven.  Optagelserne vil blive slettet, når den studerende er færdig på psykoterapeutuddannelsen på SIF.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller bestille et forløb, er du velkommen til at sende en mail til kontoret@sif-udd.dk.

 

"En terapeutisk uddannelse på SIF har betydet 4 fantastiske år med udvikling og store personlige oplevelser. Jeg har fået venskaber for livet og det har åbnet op for nye udfordringer jobmæssigt.
En unik oplevelse som har forandret mit liv og som jeg ser tilbage på med stor taknemmelighed."
Mette Legarth Holme
"Jeg fik på SIF muligheden for både faglig og personlig udvikling blandt betydningsfulde relationer, hvilket gav mig en masse nye krydser i min historie. Krydser som jeg fortsat har fokus på både personligt og fagligt den dag i dag. SIF er med mig i mit virke hele tiden."
Helle Højlund