Trine Marie Sand

Direktør

Trine er Psykoterapeut MPF. Hun har gennem de sidste 20 år taget adskillige efteruddannelser i både indland og udland. Trine har tidligere arbejdet i familiehus, med projektledelse og som børneterapeut i Dialog Mod Vold og hun har i mange år haft egen praksis med personaletræning, undervisning, terapi og supervision.


Klik for CV

Mia Nielsen

Uddannelsesleder

Mia er uddannet pædagog og hun har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi. Mia har 7 års efteruddannelse indenfor det systemisk-narrative psykoterapeutiske område og hun er også uddannet supervisor.
Mia har gennem de sidste 15 år arbejdet som erhverspsykologisk rådgiver, kursus og foredragsholder, som familiekordinator og projekleder for social og beskæftigelsesminsteriet og som pædagogisk psykologisk konsulent.

Klik for CV

Jacob Folke Rasmussen,

Underviser og supervisor 

Jacob er uddannet lærer, narrativ konsulent og psykoterapeut MPF. Han har mange års erfaring med at samarbejde med børn, familier og professionelle om håndtering af svære problemstillinger og skabelse af nye relationelle veje. Han har mere end 10 års ledererfaring og har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med fortællingers betydning for menneskers og organisationers udviklingsmuligheder. Han er forfatter til bogen "Samtaler der bygger bro", og har derudover skrevet en række kapitler og artikler om narrativ praksis.

Klik for CV

Heike Klint Dalslet

Underviser

Heike er uddannet sygeplejerske i 1991 og har siden uddannet sig til supervisor og psykoterapeut MPF. Hun er gennemgående underviser og medlem af ledelsesgruppen på SIF. Hun har mange års uddannelse indenfor blandt andet systemisk og narrativ terapi, Imago terapi og mentaliseringsbaseret terapi. Heike har flere års erfaring som chefkonsulent i en privat virksomhed. Ved siden af SIF arbejder hun med personaletræning, supervision og terapi.

Klik for CV

Hanne Funch Andersen

Studiekoordinator

Hanne er ansat på SIF som studiekoordinator. Hun varetager studievejledningen og de administrative opgaver på SIF. Hanne er uddannet psykoterapeut MPF inden for den systemisk-narrative tradition. Hun er oprindelig uddannet cand.mag. og master i offentlig ledelse, og har mere end 20 års erfaring fra uddannelsessektoren som underviser, studie- og karrierevejleder, konsulent og leder. Sideløbende med stillingen på SIF har Hanne selvstændig psykoterapeutisk praksis i Odense.

Klik for CV

John Hjarsø Mortensen

Underviser

John er uddannet cand.psyk.aut. Han er er certificeret imagoterapeut, imagoworkshoppresenter, Imagosupervisor og klinisk træner og dekan i Imago international training Institute (IITI), ekstern lektor ved institut for psykologi på Københavns universitet. John er klinisk professor ved Daybreak University i Los Angeles, hvor han har en PhD grad fra. Han er desuden certificeret SE terapeut og certificeret IFS terapeut, samt narrativt, systemisk uddannet og EFT-terapeut. Endelig har John omfattende teoretisk og praktisk baggrund i objektrelationsretningen indenfor psykoanalysen og interpersonel neuropsykologi.
Klik for CV

Jeppe Budde

Underviser

Jeppe er autoriseret psykolog, og har beskæftiget sig med meditation og træning af opmærksomhed og bevidst nærvær de sidste 20 år. Jeppe har blandt andet efteruddannelse som mindfulnesstræner,  kropspsykoterapeut og musikterapeut. . Ved siden af SIF har Jeppe sit eget psykologhus hvor han arbejder med terapi, undervisning og supervision.


Klik for CV

Søren Hertz

Underviser

Søren er børne- og ungdomspsykiater. Han er medstifter af Metalog og er forfatter til en række fagbøger og artikler. Søren har tidligere været formans for Dansk Forening for Systemisk Terapi og Konsultation. 
Klik for CV

Lone Algot Jeppesen

Underviser

Lone er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og videreuddannet parterapeut i EFT, Imago og relationsfokuseret terapi.
Hendes særlige faglige interessefelt og speciale er,  at arbejde med par og hun uddanner parterapeuter på sit eget institut.


Klik for CV

Lars J. Sørensen

Underviser

Lars er uddannet cand.psyk i 1972 og er siden uddannet specialist og supervisor i psykoterapi. Lars har i mange år arbejdet som chefpsykolog på Amtshospitalet i Nykøbing Sjælland og han underviser og holder foredrag på en lang række psykoterapeutiske institutioner. Han er forfatter til en lang række fagbøger, hvoraf den nyeste udkom i 2020.


Klik for CV

Flemming Lerche Olsen

Underviser

Flemming er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og har en master i sexologi. Han har arbejdet som krisepsykolog i Forsvaret og som psykolog på en palliativ afdeling samt som afdelingspsykolog på behandlingshjemmet Holmstrupgård. Flemming er nu direktør og partner i et psykologhus i København.Klik for CV

Gry Brønholt

Underviser

Gry er autoriseret psykolog og har arbejdet terapeutisk med børn, unge og familier gennem mange år.
I 2022 har hun startet selvstændig psykologpraksis på fuld tid, hvor hun arbejder med supervision, terapi og undervisning.
Gry har siden starten af sin psykologkarriere været optaget af systemiske narrative ideer og praksisser.


Rikke Cilja

Underviser

Rikke er visuel og grafisk designer. Hun udarbejder SIF´s visuelle profil og materialer og underviser på uddannelsen i brug af tavlen i terapi
"Jeg fik på SIF muligheden for både faglig og personlig udvikling blandt betydningsfulde relationer, hvilket gav mig en masse nye krydser i min historie. Krydser som jeg fortsat har fokus på både personligt og fagligt den dag i dag. SIF er med mig i mit virke hele tiden."
Helle Højlund
"En terapeutisk uddannelse på SIF har betydet 4 fantastiske år med udvikling og store personlige oplevelser. Jeg har fået venskaber for livet og det har åbnet op for nye udfordringer jobmæssigt.
En unik oplevelse som har forandret mit liv og som jeg ser tilbage på med stor taknemmelighed."
Mette Legarth Holme