Trine Marie Sand, Direktør

Trine er uddannet socialrådgiver i 1997 og har siden uddannet sig til psykoterapeut MPF. Trine har gennem de sidste 20 år taget adskillige efteruddannelser i både indland og udland. Hun har uddannelse blandt indefor systemisk/narrativ terapi, traumeterapi, mentaliseringsbaseret terapi og neuroaffektiv terapi. 
Trine har arbejdet i familiehus, som projektleder i kommunalt regi og som børneterapeut i Dialog Mod Vold. Hun har ved siden af SIF egen praksis, hvor hun arbejder med undervisning, personaletræning, supervision og terapi. 

 

Jacob Folke Rasmussen, Uddannelsesleder psykoterapeutuddannelsen

Jacob har mange års erfaring med at samarbejde med børn, familier og professionelle om håndtering af svære problemstillinger og skabelse af nye relationelle veje. Han har mere end 10 års ledererfaring og har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med fortællingers betydning for menneskers og organisationers udviklingsmuligheder. Jacob er uddannet lærer med en familieterapeutisk efteruddannelse og en 2-årig uddannelse i narrativt konsulentarbejde. Han er forfatter til bogen "Samtaler der bygger bro", og har derudover skrevet en række kapitler og artikler om narrativ praksis. Ved siden af SIF arbejder Jacob som supervisior, underviser og foredragsholder.

Anne Brydensholt Kaaber, Uddannelsesleder supervisoruddannelsen

Anne er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut MPF. Hun har i mange været ansat som konsulent, terapeut, supervisor og underviser på en systemisk og narrativ tværfaglig uddannelse og på en supervisoruddannelse. Hun har tidligere været ansat på et ungdomspsykiatrisk opholdssted med ansvar for behandling og socialrådgiver relaterede opgaver. Ved siden af SIF arbejder Anne med konsulentopgaver, supervision og terapi.

 

Heike Klint Dalslet, gennemgående underviser og supervisor

Heike er gennemgående underviser og medlem af ledelsesgruppen på SIF. Heike er uddannet sygeplejerske i 1991 og har siden uddannet sig til supervisor og psykoterapeut MPF. Hun har mange års uddannelse indenfor blandt andet systemisk og narrativ terapi, Imago terapi og mentaliseringsbaseret terapi. Heike har flere års erfaring som chefkonsulent i en privat virksomhed. Ved siden af SIF arbejder hun med personaletræning, supervision og terapi

 

 

Karina Søndergaard - Studiekoordinator

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF. Karina er oprindelig uddannet bankrådgiver i 1999 og har siden uddannet sig til psykoterapeut, supervisor samt coach indenfor narrativ/systemisk teori og metode. Karina har tillige været formand for optagelsesudvalget i Dansk Psykoterapeutforening samt arbejdet med gruppeterapi hos TUBA. Karina er ansat på SIF som studiekoordinator. Hun varetager administrationen på SIF, har stor kontakt til studerende og underviser og varetager supervisionsopgaver. Karina arbejder sideløbende i egen praksis i Holstebro, hvor hun arbejder med terapi og supervision.

John Hjarsø Mortensen

John er uddannet cand. psyk og certificeret Imagoterapeut. Han arbejder med individel terapi, parterapi, imagoparterpi, ledelsesudvikling og kompetenceudvikling.  Som lektor varetager han undervisningsopgaver på Københavns Universitet . John er formand for den danske Imagoforening og sidder i bestyrelsen i den internationale Imagoorganisation. John underviser på 3. og 4 året i imagoterapi og narrativ parterapi. John har efteruddannelse som Imagoreletionsterapeut, imagoworkshoppresenter, imagosupervisor, systemisk terapeut, narrativ terapeut, SE terapeut og IFS terapeut.

Jeppe Budde

Jeppe er autoriseret psykolog, og har beskæftiget sig med meditation og træning af opmærksomhed og bevidst nærvær de sidste 20 år. Han har efteruddannelse som mindfulnesstræner,  kropspsykoterapeut og musikterapeut. Jeppe har lavet den første dansksprogede mindfulnessapp. Han har egen terapeutisk praksis og underviser i mentaliseringsbaseret terapi.  Jeppe underviser på uddannelsen i udviklingspsykologi, mentalisering og træning af bevidst nærvær i det terapeutiske rum. 

 

 

John Victor Gurnæs

John er autoriseret psykolog og arbejder som selvstændig psykolog og supervisor. 
John har i mange år arbejdet med unge på Behandlingshjemmet Dalgården og har efterfølgende været ansat lige så lang tid som underviser i narrativ og systemisk terapi. John har efteruddannelse blandt andet indenfor kropsterapi, systemisk terapi og er uddannet Narrativ terapeut hos Michael White i Adelaide, Australien.

 

Lars J. Sørensen

Lars er uddannet cand.psyk i 1972 og er siden uddannet specialist og supervisor i psykoterapi.Lars har i mange år arbejdet som chefpsykolog på Amtshospitalet i Nykøbing Sjælland og han underviser og holder foredrag på en lang række psykoterapeutiske institutioner. Lars er forfatter til en lang række fagbøger, hvoraf den nyeste udkom i 2016.

 

 

 

Flemming Lerche Olsen

Flemming er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og har en master i sexologi. Han har arbejdet som krisepsykolog i Forsvaret og som psykolog på en palliativ afdeling samt som afdelingspsykolog på behandlingshjemmet Holmstrupgård. Flemming er nu selvstændig psykolog i København og underviser i sexologi på 4. året. 

"Jeg fik på SIF muligheden for både faglig og personlig udvikling blandt betydningsfulde relationer, hvilket gav mig en masse nye krydser i min historie. Krydser som jeg fortsat har fokus på både personligt og fagligt den dag i dag. SIF er med mig i mit virke hele tiden."
Helle Højlund
"En terapeutisk uddannelse på SIF har betydet 4 fantastiske år med udvikling og store personlige oplevelser. Jeg har fået venskaber for livet og det har åbnet op for nye udfordringer jobmæssigt.
En unik oplevelse som har forandret mit liv og som jeg ser tilbage på med stor taknemmelighed."
Mette Legarth Holme