Trine Marie Sand

Direktør

Trine er uddannet socialrådgiver i 1997 og har siden uddannet sig til psykoterapeut MPF.

Trine har gennem de sidste 20 år taget adskillige efteruddannelser i både indland og udland. Hun har uddannelse blandt indefor systemisk/narrativ terapi, traumeterapi, mentaliseringsbaseret terapi og neuroaffektiv terapi. 
Trine har bla. arbejdet i familiehus, med projektledelse og som børneterapeut i Dialog Mod Vold. Hun har ved siden af SIF egen praksis, hvor hun arbejder med undervisning, personaletræning, supervision og terapi. 

 

Hanne Funch Andersen

Studiekoordinator

Hanne er ansat på SIF som studiekoordinator. Hun varetager studievejledningen og de administrative opgaver på SIF.

Hanne er uddannet psykoterapeut MPF inden for den systemisk-narrative tradition. Hun er oprindelig uddannet cand.mag. og master i offentlig ledelse, og har mere end 20 års erfaring fra uddannelsessektoren som underviser, studie- og karrierevejleder, konsulent og leder. 

Sideløbende med stillingen på SIF har Hanne selvstændig psykoterapeutisk praksis i Odense. 

Jacob Folke Rasmussen,

Uddannelsesleder 

Jacob er uddannet lærer, narrativ konsulent og psykoterapeut MPF

Jacob har mange års erfaring med at samarbejde med børn, familier og professionelle om håndtering af svære problemstillinger og skabelse af nye relationelle veje. Han har mere end 10 års ledererfaring og har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med fortællingers betydning for menneskers og organisationers udviklingsmuligheder. .  Han er forfatter til bogen "Samtaler der bygger bro", og har derudover skrevet en række kapitler og artikler om narrativ praksis. Ved siden af SIF arbejder Jacob som supervisior, underviser og foredragsholder.

Heike Klint Dalslet

Gennemgående underviser og supervisor

Heike er uddannet sygeplejerske i 1991 og har siden uddannet sig til supervisor og psykoterapeut MPF.

Hun er gennemgående underviser og medlem af ledelsesgruppen på SIF.  Hun har mange års uddannelse indenfor blandt andet systemisk og narrativ terapi, Imago terapi og mentaliseringsbaseret terapi. 

Heike har flere års erfaring som chefkonsulent i en privat virksomhed. Ved siden af SIF arbejder hun med personaletræning, supervision og terapi

 
 

John Hjarsø Mortensen

Underviser

John er uddannet cand.psyk.aut

Han er er certificeret imagoterapeut, imagoworkshoppresenter, Imagosupervisor og klinisk træner og dekan i Imago international training Institute (IITI), ekstern lektor ved institut for psykologi på Københavns universitet, klinisk professor ved Daybreak University i Los Angeles, hvor han pt. skriver PhD om psykoterapi. Han er desuden certificeret SE terapeut. Certificeret IFS terapeut. Samt Narrativt, systemisk uddannet og EFT-terapeut. Endelig har han omfattende teoretisk og praktisk baggrund i objektrelationsretningen indenfor psykoanalysen og interpersonel neuropsykologi. 

Han arbejder med individel terapi, parterapi, imagoparterpi, ledelsesudvikling og kompetenceudvikling.  

Jeppe Budde

Underviser

Jeppe er autoriseret psykolog, og har beskæftiget sig med meditation og træning af opmærksomhed og bevidst nærvær de sidste 20 år.

Han har efteruddannelse som mindfulnesstræner,  kropspsykoterapeut og musikterapeut. Jeppe har lavet den første dansksprogede mindfulnessapp.

Ved siden af SIF har Jeppe egen praksis hvor han arbejder med terapi, undervisning og supervision.

 

John Victor Gurnæs

Underviser

John er autoriseret psykolog og arbejder som selvstændig psykolog og supervisor. 


John har i mange år arbejdet med unge på Behandlingshjemmet Dalgården og har efterfølgende været ansat lige så lang tid som underviser i narrativ og systemisk terapi. John har efteruddannelse blandt andet indenfor kropsterapi, systemisk terapi og er uddannet Narrativ terapeut hos Michael White i Adelaide, Australien.


 

Lone Algot Jeppesen

Underviser

Lone er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og videreuddannet parterapeut i EFT, Imago og relationsfokuseret terapi.

Hendes særlige faglige interessefelt og speciale er,  at arbejde med par og hun uddanner parterapeuter på sit eget institut.


 

Lars J. Sørensen

Underviser

Lars er uddannet cand.psyk i 1972 og er siden uddannet specialist og supervisor i psykoterapi.

Lars har i mange år arbejdet som chefpsykolog på Amtshospitalet i Nykøbing Sjælland og han underviser og holder foredrag på en lang række psykoterapeutiske institutioner.

Lars er forfatter til en lang række fagbøger, hvoraf den nyeste udkom i 2020.

 

Flemming Lerche Olsen

Underviser

Flemming er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og har en master i sexologi.

Han har arbejdet som krisepsykolog i Forsvaret og som psykolog på en palliativ afdeling samt som afdelingspsykolog på behandlingshjemmet Holmstrupgård. Flemming er nu selvstændig psykolog i København.


 

"Jeg fik på SIF muligheden for både faglig og personlig udvikling blandt betydningsfulde relationer, hvilket gav mig en masse nye krydser i min historie. Krydser som jeg fortsat har fokus på både personligt og fagligt den dag i dag. SIF er med mig i mit virke hele tiden."
Helle Højlund
"En terapeutisk uddannelse på SIF har betydet 4 fantastiske år med udvikling og store personlige oplevelser. Jeg har fået venskaber for livet og det har åbnet op for nye udfordringer jobmæssigt.
En unik oplevelse som har forandret mit liv og som jeg ser tilbage på med stor taknemmelighed."
Mette Legarth Holme